uitgelicht

Opbouw en zo nodig klachtenlijn Intents Festival Oisterwijk


Dit weekend verzamelen duizenden danceliefhebbers uit heel Europa zich op het terrein van Intents Festival in Oisterwijk. De opbouw vordert, zoals u kunt zien op deze foto.

De opbouw van Intents Festival, te zien vanuit een drone (Foto: Paul Francken).

Het publiek komt en gaat van vrijdag 27 tot en met maandag 29 mei met auto’s, trein en bussen. Er zijn bij de Sportlaan en Moergestelseweg hier en daar omleidingen voor het verkeer en verkeersregelaars aanwezig.

Gemeente Oisterwijk laat weten, dat er tijdens Intents Festival door zowel de organisatie als namens de gemeente door de Omgevingsdienst Midden en West Brabant (OMWB) op verschillende locaties en momenten geluidsmetingen worden gedaan: ‘Onze ervaring is dat Intents festival er alles aan doet om eventuele overlast te beperken. Mocht je toch overlast ervaren dan kun je dit melden bij de organisatie via 013-2032131.’ Uiteraard kunt u ook andere klachten over het festival aan de organisatie voorleggen, zodat zij hierop actie kunnen ondernemen. Officiële klachtmeldingen kunt u doorgeven via de milieuklachtencentrale (klik hier) van de omgevingsdienst.

Bekijk ook onderstaande video’s, van wat de organisatie zoals doet in de voorbereidingen.