Care Inn

In de Waterhoef klus je samen


“Gewoon Dóen!” dat is de boodschap die de werkgroep in Wijkcentrum Waterhoef u graag wil meegeven.

Wijkgebouw De Waterhoef.

Woont u in de wijk Waterhoef en wilt u andere wijkbewoners helpen die een steuntje of helpende hand kunnen gebruiken? Op woensdag 18 mei van 19.00 tot 20.30 uur is er een informatiebijeenkomst in Wijkcentrum Waterhoef. Een bezoekje aan iemand die alleen is, een boodschap doen, een tuinklusje, helpen in het wijkcentrum, of iets anders? Vrijwilligers en professionals willen graag met u verder denken en willen samen aan de slag. Studenten van het ROC willen graag meedoen!

Voor meer informatie of aanmelding neemt u contact op met Arie Hobo via ariehobo@contourdetwern.nl, bel 06-41159731. Of mail Gerard van Wanrooij via coordinator@vso-oisterwijk.nl, bel 06-12391506.

DTZ logo low