lezing goed oud worden

Hoe krijg ik het beste mijn activiteiten onder de aandacht?


Workshop lokale media voor verenigingen.

Hoe krijg ik het beste mijn activiteiten onder de aandacht? Wat stuur ik naar welke media? Wie geeft onze vereniging naamsbekendheid?

Hoe komt mijn bericht in de krant, op TV of internet?  (Foto: Joris van der Pijll)

Leden van clubs, verenigingen en eigenlijk iedereen die iets organiseert, willen graag de juiste doelgroep bereiken. Voor de een zijn dat de inwoners van het dorp Haaren, voor de ander Moergestel of Oisterwijk, mogelijk ook de inwoners van alle dorpen, of misschien zelfs regionaal.

VHVO organiseert daarom op dinsdag 10 mei om 19.00 uur een workshop over de lokale media. Tijdens deze workshop vertelt lokaal redacteur Joris van der Pijll over de vele mogelijkheden van alle lokale media. Je weet na afloop hoe je het beste een bericht kan schrijven en op welke manier je een activiteit bij de diverse media kan aanbieden. Je krijgt veel tips over hoe je jouw vereniging of activiteit bij het juiste publiek onder de aandacht krijgt. Er is uiteraard ook alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor organisatoren en bestuursleden van lokale organisaties is deelname gratis. Aanmelden kan tot 8 mei via secretariaat@vhvo.nl