lezing goed oud worden

Help actie voor Anne en Sepp uit Haaren


260 donaties, goed voor 6000 euro, werden er de afgelopen dagen gedoneerd voor Anne en Sepp, als steun na het overlijden van man en vader Wesley van Iersel uit Haaren.

10 mei overleed Wesley van Iersel bij een zwaar ongeval tussen twee vrachtwagens in Gilze Rijen. Wesley zou in september trouwen met zijn geliefde Anne en samen hebben ze een schitterende zoon Sepp van 3,5 jaar oud. Wesley leefde voor zijn gezin en had het als trucker in een net nieuwe vrachtwagen enorm naar zijn zin. Waar Wesley ook kwam, zijn grote gevoel voor humor kwam altijd mee.

Anne moet nu alleen verder met Sepp en invulling geven aan een leven. Vorig jaar kochten Anne en Wes een mooie caravan om samen mooie herinneringen mee te maken en gelukkig zijn ze er nog een paar keer mee weggeweest. Nu word dat erg lastig. Anne kan de caravan niet rijden. De caravan is ook echt te groot voor hun tweetjes. En het opzetten van de voortent en luifel is ook niet te doen door Anne alleen.

Een van de dromen die Anne en Wesley deelden was het hebben van een campertje. Met dit doel heeft haar zus Mar Bremer een inzamelactie georganiseerd, om Anne en Sepp aan een campertje te helpen, zodat ze samen verder kunnen, nieuwe herinneringen maken met, Wesley mee in het hart.

Klik hier en doneer voor dot doel via de website Doneeractie.nl

Anne, Wesley en Sepp (Bron: Doneeractie.nl)

DTZ logo low


Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande actie, maar voor steun aan onze website, dat u zich niet vergist!