Care Inn

Heel Haaren ontmoet op de Park Ruijbosch dag


Op 22 mei van 12.00 tot 16.00 uur organiseert de werkgroep van Park Ruijbosch haar eerste Park Ruijbosch dag. Een dag waar het dorp elkaar kan ontmoeten, ontdekken, en vermaken met diverse activiteiten. Kom jij mee genieten, zingen, leren en bewegen?

Ontmoet en geniet in het Haarense Park Ruijbosch (Bron: Facebook Park Ruijbosch).

Heel Haaren ontmoet in Park Ruijbosch. Een leuke dag voor Haaren. Geniet van een hapje en een drankje, zing mee met N-Joy & Da capo, sluit aan bij sport en spel, leer meer over de bijen van st Ambrosius, kom vissen met de jeugdraad, ontdek je scouting skills met diverse activiteiten en laat je onderdompelen in de flora en fauna van het park. Kortom een dag vol Haarense gezelligheid.

Natuur
Leer alles over de gedachten achter de beplanting in Park Ruijbosch. Ga mee op ontdekking met vrijwilligers van IVN. Een ding is zeker! Na een rondleiding ga je met andere ogen naar het park kijken. En zo kan je met St. Ambrosius ook in de wereld van een imker duiken, leer je alles over de huisbijen van Park Ruijbosch, kan je al je vragen stellen en op de foto als imker.

Sport en spel
Gedurende de hele middag wordt er sport en spel aangeboden. Zorg voor je sportieve outfit en daag je ouders, opa’s of broertjes uit voor een duel. Ook een sport, is het vissen. In samenwerking met de jeugdraad is er een heuse viswedstrijd georganiseerd (vooraf aanmelden).

Uiteraard ook voor de ontmoeting, dus met een hapje en een drankje, en muziek!