themake

Gelijkspel voor Nemelaer Haaren

Een energieke wedstrijd voor beide teams waarin Nemelaer twee keer terugkomt van een achterstand en richting het einde kansen onbenut laat om een overwinning te behalen.

De wedstrijd EFC – Nemelaer , met op de foto Nemelaer – EFC…

In een wedstrijd met hoog tempo en veel duels is EFC in het 1e kwart het meest dreigend. Toch komt Nemelaer onnodig op achterstand als een vrije trap niet goed kan worden weggewerkt en uiteindelijk Daniels vanaf 10 mtr kan binnen schieten. 1-0(28). Kort voor de pauze wordt Giel vd Ven gelanceerd door Gijs van Baast. Oog-in-oog met de doelman schuift Giel knap binnen. 1-1 (42). Nog voor het rustsignaal komt Nemelaer zelfs op voorsprong. De goed leidende scheidsrechter Babat wijst naar de middenstip echter de (neutrale) assistent vond dat de doelman teveel was gehinderd waarop het doelpunt alsnog werd afgekeurd.

In de tweede helft wordt Nemelaer sterker echter krijgt al snel een tegenslag te verwerken als v Limpt wordt gevloerd in de 16 en Teun van Borrenbergen de strafschop binnen schiet. 2-1(49). Dit foutje wordt snel hersteld als een vrije trap, na een overtreding op Luuk Vermeer, door Joeri Vugts hard wordt binnen geschoten. 2-2( 53). Na een goede combinatie en actie komt Pieter Vugts vrij voor doelman Theuws die met een reflex de inzet van dichtbij weet te stoppen. Enige tijd later knalt Joeri een volgende vrije trap op de paal. De open en energieke wedstrijd eindigt uiteindelijk in een puntendeling. Mocht Nemelaer nog trek hebben in de nacompetitie voor promotie dan is, zeer waarschijnlijk het behalen, van de 3e of 4e plek op de ranglijst daarvoor het haalbare ticket. Winst in de thuiswedstrijden a.s. donderdag tegen Alverna en zondag tegen TOP moet dan het uitgangspunt zijn!

Donderdag wordt een volledige programma afgewerkt en komt Alverna bij Nemelaer op bezoek.