uitpunt

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

1 op 1 contact

Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Is dit its voor jou? Annemarie Kleian van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Voor een cliënt zoekt ContourdeTwern een maatje om samen te wandelen en na afloop een kopje koffie te drinken.

Prisma ’t Schop zoekt voor een bewoner een maatje die hulp en ondersteuning biedt en een luisterend oor is in een medisch proces.

Woonvoorziening Olivier zoekt voor een bewoner een vrijwilliger om hem naar de tekenles te brengen en na afloop weer terug.

Andere vacatures

Verbindend Vervoer Oisterwijk is op zoek naar vrijwilligers die met de eigen auto kwetsbare ouderen naar hun bestemming willen brengen.

Het is feest bij Olivier in Moergestel.

VHVO is op zoek naar een teamlid voor het beheerteam van het digitale platform Wegwijs in Oisterwijk.

Buurtgenoten Moergestel zoekt tuinliefhebbers die samen een groep willen vormen voor het tuinonderhoud van Moergestelse ouderen.

De Kerkhovense Molen zoekt vrijwilligers voor het helpen in de molenwinkel.

Logeerhuis Papillon zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van kinderen met autisme of ADHD.

KansPlus Oisterwijk e.o. Zoekt een webmaster voor het bijhouden van de website en Facebookpagina.

Zonnebloem Moergestel vraagt met spoed iemand die zich als voorzitter wil inzetten.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van diverse activiteiten en gastvrouwen/heren die bij toerbeurt zorgen dat de gasten een lekkere lunch/warme maaltijd krijgen. Ook de vacature van penningmeester staat nog open.

De crew van Lovo

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste medewerkers voor het maken van pakkende items. Er zijn diverse mogelijkheden hier je draai te vinden.

De Jozefparochie zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er mensen nodig voor tuinonderhoud, bijhouden van een begraafplaats, schoonmaak en administratieve werkzaamheden.

Wijkcentrum de Waterhoef is op zoek naar mensen die willen helpen. Reageer vooral als je belangstelling hebt voor bestuurlijk werk, of als je wilt helpen achter de bar of bij activiteiten.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor chauffeurs, gidsen, monteurs e.d.

Zorgcentrum Catharinenberg zoekt een vrijwilliger voor het ondersteunen van de zorgprofessional bij dagactiviteiten voor bewoners en thuiswonende senioren.

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low