bosch car service

Door winst in Erp lonkt nacompetitie voor Nemelaer Haaren


Na, wederom, een bliksemstart neemt Nemelaer afstand van de gastheer in Erp. De mogelijkheden die Erp wist te creëren stonden in deze wedstrijd niet in verhouding met de kansen van Nemelaer wat deze dag een maatje te groot was voor Erp.

Er is voldoende aanmoediging voor Nemelaer Haaren.

In een open wedstrijd moet doelman Luuk Teurlinx als eerste reddend optreden na een vrije trap van Vissers. Kort hierna is het raak voor Nemelaer. Pieter Vugts komt dreigend door en steekt de bal perfect op neef Joeri die beheerst binnen schuift. 0-1(3). Iets later krijgt Erp weer de deksel op de neus. Luuk Vermeer wint een kopduel net buiten het strafschopgebied en Joeri knalt de bal uit een volley knap binnen vanaf 14 mtr. 0-2(5). Erp probeert zich in de wedstrijd te knokken echter Nemelaer biedt daar weinig ruimte voor. Geert van de Ven verovert de bal op de middenlijn en in een schitterende rush passeert hij op zijn karakteristieke wijze een aantal tegenstanders. Vervolgens legt hij de bal panklaar voor de inkomende Pieter die hard en droog binnen knalt . 0-3(31). Jasper van Venrooij had de 4e treffer voor het grijpen echter hij strand op de doelman terwijl Geert de bal volledig vrij voor het intikken had kunnen krijgen.

Ook in de tweede helft probeert Erp van alles echter de spaarzame momenten leveren niets op. Uit de verschillende mogelijkheden weet Nemelaer wel af en toe het net te vinden. Wesley Diepens kopt een hoekschop van Joeri binnen waar de doelman de bal achter de lijn pas weet te keren. Op advies neutrale assistent scheidsrechter; 0-4 (60). Richting het einde van de wedstrijd wordt Joeri vrij voor de doelman gezet door een goede assist van Giel vd Ven. Subliem knalt hij deze wel binnen nadat hij bij een soortgelijke situatie eerder iets minder gelukkig was. 0-5(80). Met wederom een vijf-klapper zet Nemelaer de sterke opmars door. Bij winst op Rhode a.s. zondag in Haaren wordt een plek in de nacompetitie nagenoeg zeker veilig gesteld en afhankelijk van de onderlinge confrontatie tussen de nr 3 Best–Vooruit – nr 2 FC Eindhoven kan zelfs de 2e plek in de ranglijst behaald worden.