Krekul

BSO De Buitenkanjers start in clubhuis Roef Moergestel *


Maandag 16 mei opent BSO De Buitenkanjers haar deuren aan het Stokeind 13 in Moergestel.

De nieuwe buitenschoolse opvang van Humankind kinderopvang en -ontwikkeling vindt plaats in het pas gerenoveerde clubhuis van sportvereniging Roef. Een geweldige locatie, dichtbij sportverenigingen en in een bosrijke omgeving.

Centraal staat bij Humankind de optimale groei en bloei van ieder kind.

Samen met kinderen, ouders en andere genodigden wordt BSO De Buitenkanjers op feestelijke wijze geopend. De unieke samenwerking tussen Humankind en verschillende sportverenigingen maakte huisvesting van BSO De Buitenkanjers in het clubhuis mogelijk. Vestigingsmanager Amela Duran is enthousiast: ‘Door deze samenwerking en omdat we zo dicht bij andere sportverenigingen en het bos zijn gevestigd, zien we volop mogelijkheden voor de kinderen op onze nieuwe buitenschoolse opvang. De locatie van BSO De Buitenkanjers biedt vele faciliteiten binnen, maar leent zich daarnaast voor sportieve buitenactiviteiten. Ook op dit vlak zullen we zeker samenwerkingsvormen aangaan met de nabijgelegen sportverenigingen’, aldus Amela.

Hart ophalen
BSO De Buitenkanjers nodigt uit tot gezellig samenzijn, sport en spel, en lekker buiten zijn. Dit is precies wat Humankind voorstaat, het in beweging brengen van kinderen -letterlijk en figuurlijk- liefst buiten. Met de sportverenigingen en het bos naast de deur kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar bij BSO De Buitenkanjers hun hart ophalen.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer