bosch car service

Bouw gestart van weeshuis met school in Indore


Goed nieuws van huize Anubhuti. De bouw van het nieuwe weeshuis anex school in Indore is gestart.

De fundering is klaar.

De bouw wordt mede mogelijk gemaakt door donaties aan de Oisterwijkse Stichting Aashiyana. De fundering ligt klaar en aan de start van de bouw ging een traditionele ceremonie vooraf.

De stichting ondersteunt bij de uitvoering van kleinschalige ontwikkelingsprojecten in de stad Indore in de deelstaat Madhya Pradesh in centraal India. Door lokale initiatieven te steunen dragen zij bij aan de verbetering van de sociaal-economische en sociaal-maatschappelijke positie van kwetsbare groepen, zodat zij een betere positie kunnen innemen in de maatschappij.

Dat de bouw begonnen is wil nog niet zeggen dat al het benodigde geld er is om het gebouw volledig te realiseren. In India is het gebruikelijk om te starten met bouwen, tot het geld op is. De bouw wordt hervat zodra er weer financiële middelen zijn. De stichting spaart nog even door, en wie daarbij wil helpen is welkom voor een donatie via rekening NL 56 RABO 0311753264.

Meer informatie en contact kan via de Facebookpagina of website www.stichtingaashiyana.nl

De ceremonie bij de start van de bouw.