lezing goed oud worden

Bart gaat met Koko kappers in marathon tegen kanker


Op vrijdag 20 mei organiseren Bart Merkelbach en Koko kappers een knipmarathon voor Kika.

Bart Merkelbach

24 uur lang zal knipt Koko kappers voor Kika (kinderen kankervrij). Dit in samenwerking met Barttegenkanker.nl, de actie van Bart Merkelbach. Het doel is om in 24 uur tijd zo veel mogelijk mensen te knippen. De opbrengst hiervan gaat volledig naar Kika. De marathon start op vrijdag 20 mei om 10.00 uur en eindigt op zaterdag 21 mei om 10.00 uur. De dag, avond en nacht zullen muzikaal ondersteund worden door Dj’s, waaronder Jematthy en Emas. Aan een hapje en een drankje is ook gedacht en er zijn leuke prijzen te winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Wil je en een verse coupe, én de actie van Bart steunen, maak dan snel een afspraak!

 

 
DTZ logo low