Krekul

Aspergemenu en kinderfeestjes bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk *


Naast de reguliere menukaart serveert Taverne de Posthoorn sinds 14 mei een overheerlijk 3-gangen asperge-menu. En net als ‘vroeger’ zal vanaf 20 mei iedere vrijdagavond onbeperkt spareribs eten op het menu staan. De Posthoorn, een begrip in de omgeving!

Sinds 1 februari is de Posthoorn omgedoopt tot Taverne de Posthoorn en zorgen eigenaar en gastheer Ton Oerlemans en zijn vriendin en gastvrouw Anoesjka van Pelt dat het niemand aan iets ontbreekt. “We horen van veel gasten dat ze hier vroeger kwamen met hun kinderen en nu met hun kleinkinderen, of vroeger kwamen ze hier met hun ouders en nu met de eigen kinderen,” vertelt gastvrouw Anoesjka. “Vooral de midgetgolfbaan en de speeltuin roept bij velen nostalgische gevoelens op.”

Kinderen vieren feest bij taverne de Posthoorn.

Feesten en partijen
Inmiddels vonden, met groot succes, bij Taverne de Posthoorn ook de eerste (kinder)feestjes plaats. Kinderen genoten o.a. van de midgetgolf, tafelfriet eten aan de versierde tafel en een ijsje na. Voor een familiefeestje kwam de bbq met grote spiezen tevoorschijn en bij een ander feest werd een feestelijk buffet neergezet. Er is keuze tussen verschillende arrangementen en er is veel mogelijk bij Taverne de Posthoorn. Dus heb je iets te vieren neem dan vrijblijvend contact op via deposthoornreserveringen@gmail.com

Koningsdag en paasbrunch groot succes

Afgelopen Koningsdag was het groot feest op het terras onder begeleiding van de muzikale klanken van Bartolo van den Braak, die Frank Sinatra vertolkte. Voor de kinderen stond er een springkussen. Dankzij het mooie weer en iedereen die er was, werd het een Koningsdag om nooit te vergeten. Ton: “We hebben enorm veel fijne reacties ontvangen op Koningsdag en onze paasbrunch, die beide paasdagen volledig volgeboekt was.” Met Hemelvaartsdag zal de Taverne ook weer extra activiteiten organiseren en Ton en Anoesjka hebben het plan opgevat om vaker evenementen/activiteiten te gaan organiseren.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er georganiseerd wordt, volg Taverne de Posthoorn dan op Facebook of via Instragram.

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer