lezing goed oud worden

3500 euro voor actie Bart Merkelbach


Afgelopen vrijdag 20 mei om 10.00 uur klonk het startsein voor een heuse knipmarathon bij Koko kappers te Oisterwijk.

Bart (midden) neemt het bedrag met trots en dank in ontvangst.

Door eigenaar Ron Rutter werd er, deels namen met Judith van Dijk, 24 uur lang geknipt voor het goede doel barttegenkanker/ Kika. De middag, avond en nacht werden opgesierd door verschillende dj’s en er waren leuke prijzen te winnen, aangeboden door lokale ondernemers! Zaterdagochtend werd, nadat Bart Merkelbach (barttegenkanker) als laatste werd geknipt, de opbrengst bekend gemaakt. Oisterwijk heeft zich van zijn beste kant laten zien want deze actie bracht ruim 3500 euro op. Een geweldig resultaat waar zowel Koko, Bart als Oisterwijk trots op kan zijn!