lezing goed oud worden

Vitaliteitsdag voor 50-plussers in Moergestel


Wist je dat ouderen steeds meer bewegen? in 2001 voldeed 22 procent van de 65-plussers aan de beweegrichtlijnen, in 2019 was dat al 40 procent!

Ben jij benieuwd hoe jouw vitaliteit er voor staat? Kom dan naar de vitaliteitsdag op zaterdag 30 april van 9.00 tot 17.00 uur bij il Cuore. In samenwerking met SVM Moergestel, Gemeente Oisterwijk én fysio Schalke organiseren zij een vitaliteitsdag speciaal voor 50-plussers uit de omgeving. Dus ook niet-leden zijn die dag van harte welkom en hebben gratis toegang.

De vitaliteitscheck

Meet hoe vitaal je bent!

Op deze dag wordt onder andere jouw bloeddruk, balans en kracht gemeten. Binnen een half uur heb je alle testen doorlopen en ontvang je meteen de uitslag en krijg je advies van een leefstijlcoach. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en of er aspecten zijn die nóg beter kunnen. Naast de vitaliteitstesten zijn er gedurende de dag ook te gekke clinincs en lezingen voor je georganiseerd.  Dus wil je weten hoe fit en gezond jij bent? Meld je direct aan en reserveer jouw starttijd.

Aanmelden? Stuur een mail naar info@ilcuore.nl of bel 013-513 34 51.

DTZ logo low