ondernemers

Veldrit Oisterwijk terug op internationale kalender


Na de geslaagde editie in 2021 zal de veldrit GP Oisterwijk ook in 2022 als internationale veldrit op de kalender terugkeren. De veldrit op het terrein van Streekpark Klein Oisterwijk wordt verreden in het weekend van 15 en 16 oktober.

Veldrit op Klein Oisterwijk.

In dit weekend is er voor alle categorieën startgelegenheid. Op 15 oktober komen de jeugd, sportklasse, amateurs en masters in actie. Een dag later rijden de nieuwelingen, nieuweling-meisjes, junioren, vrouwen en elite/beloften hun wedstrijden.

Internationaal
De eerste editie in 2021 had door de gunstige datum op de internationale kalender al direct een zeer attractief deelnemersveld. Met onder meer een sterk blok renners uit België, Duitsland, Ierland, Korea maar ook de nationale kampioenen uit Zwitserland en Frankrijk waren van de partij. Dit veld trok dan ook direct de aandacht van de internationale pers. We zijn benieuwd of de Belgische publiekstrekker Tom Meeusen dit jaar weer de hoogste podiumplaats mag bezetten.

Meedoen
De organisatie van de GP Oisterwijk wil in de komende jaren graag meerdere sponsoren aan haar evenement binden, om de continuïteit voor een langere termijn te kunnen waarborgen. Daarnaast is de organiserende Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk ook nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan dit wielerevenement.

Oisterwijk
Streekpark Klein Oisterwijk biedt een uitstekend decor voor de veldrit. Oisterwijk ligt midden in de Brabantse stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Met een gevarieerd aanbod aan verblijfsmogelijkheden is Oisterwijk een ideale uitvalsbasis om het bezoek aan de veldrit te combineren met een wandeling of fietstocht in de natuur en een bezoek aan een van de vele terrassen, met keuze uit een prachtig plekje in het bos, het buitengebied of het sfeervolle centrum van Oisterwijk of Moergestel.