Care Inn

Vacature: Lokaal Zes zoekt zangdocent voor Oisterwijk


Zangschool LokaalZes zoekt een zangdocent.

Leerlingen Lokaal Zes op het podium (Foto: Stevie Verweijmeren)

Lokaal Zes zoekt vanaf na de meivakantie een nieuwe zangdocent. Het wordt een lege dag waar je in gaat groeien, en er al staan al heel wat leerlingen te popelen om te beginnen! Het gaat om de maandag en/of woensdag, tijden 15:00-22:00.

Lijkt het jou leuk om in dit muzikale team te komen versterken mail dan gauw naar info@lokaalzes.nl

 


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low