carnaval 2023

Vacature: Locatie-ondersteuner Moergestel


Het is ochtend bij kinderdagverblijf Mokido en peuter opvang Janneke. De kinderen zijn samen met de pedagogisch medewerkers al overal bezig, als de bel gaat. Jij doet open en ontvangt papa Jeroen. Hij komt voor een rondleiding en je brengt hem naar Ineke, de vestigingsmanager.

Opnieuw gaat de bel: de boodschappen. Je pakt ze uit en brengt het fruit meteen naar de peutergroep. Daar dekken ze samen de tafel. Smullen maar! Intussen zet jij koffie voor Jeroen. Straks de was opvouwen. Kleine Dylan is er, dus je bent alvast verzekerd van helpende handjes. En oh ja, de bedjes voor de peuters moeten nog opgemaakt.

Tussen de bedrijven door zijn de pedagogisch medewerkers bezig met van alles en nog wat. Achter de schermen zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent een gastvrouw, hulp én conciërge ineen.

Zo ben jij. Van nature.

Centraal staat de optimale groei en bloei van ieder kind.

Jij bent graag lekker praktisch bezig. Je ziet wat nodig is en ondersteunt daarin graag. Of het nu gaat over het ontvangen van bezoekers, het verzorgen van de was of het schoonhouden van de keuken. Jouw functie is afwisselend. Je bent graag bezig met alles wat niet direct te maken heeft met de kinderen op de groep. Doordat jij er bent, kunnen de pedagogisch medewerkers zich nog meer richten op hun kerntaak: de ontwikkeling van de kinderen.

  • Behulpzaam en vriendelijk.
  • Lekker praktisch. Je hebt oog voor wat nodig is.
  • Je hebt een opleiding op VMBO nivo, bij voorkeur Helpende Welzijn.
  • En natuurlijk een groot hart voor kinderen.

Wij bieden jou

  • Een afwisselende
  • In een omgeving met veel plezier voor kleine en grote mensen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen, in je vak en als mens.
  • Salaris in schaal 3, (tussen € 1885 en € 2331 bruto, op basis van 36 uur) CAO Kinderopvang.

En de allerleukste collega’s!

Jij Telt!
Word jij blij van wat je gelezen hebt en denk je dat jij onze duizendpoot bent? We maken graag kennis met je. Misschien heb je nog vragen? Neem contact op met collega Amela Duran op 06-47136754, of solliciteer via de knop ‘solliciteer direct’.

 


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low