The Make

TV programma LOVO Oisterwijk en Haaren


De LOVO TV-uitzending van komende zondag bevat de volgende onderwerpen:

 

De crew van Lovo, met achteraan Hans van Roessel en Leon Snoeren, midden Daan van der Horst, Emma Hazelhof, Andries van de Boom en Manon Snoeren, vooraan Karel Verkerk, Paul Francken, Roman Hora en Jan Wolfs. Buiten beeld bestuur Twan van Brussel, Huub Groenland, Claudy Voskens en Joost Knotter.

Wat stond Oisterwijk afgelopen week weer op de kaart met de OIsterwijckse Feesten. De nostalgische kermis die werd geopend door Burgemeester Janssen en na 2 jaar afwezigheid werd Koningsdag weer gevierd. Onder andere deze items zijn te zien in de uitzending.

Op de sportieve manier met Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Muziek van Zang-en-Vriendschap. Een documentaire over de Joodse begraafplaats. Een reportage van de Taxandria Vennenloop. De Poort der Zuchten vanuit Haaren. Lentebeelden en Haaren aan Tafel. Een driedelige documentaire Koninklijke familie in Oisterwijk. Circus Il Grigio. Petanque: Nederlandse kampioenschappen doubletten in Oisterwijk. Koningsdag in Oisterwijk met beelden van de OIsterwijckse Feesten de opening nostalgische kermis, de Koningsnacht op het Lindeplein en Koningsdag. De lintjesregen. Reportage Alzheimer café vanuit de Coppele.

 

LOVO is te zien op dinsdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 04.00 uur via de kabel van Ziggo. In midden Brabant digitaal op kanaal 43 en in Haaren via kanaal 48. Via KPN 1498-Trined 513-Kayray-12-Delta 12.

U kunt daarnaast alle programma’s van Lovo zien via www.lovogemist.nl of in het thema film (klik hier) op deze website.