ondernemers

Trinitas Oisterwijk blijft Villa Pardoes steunen


Trinitas Oisterwijk vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn.

Dit uit zich onder andere in een alcohol- en rookvrij tijdslot op de zaterdagochtenden. Daarnaast heeft de club al sinds haar oprichting een partnership met Villa Pardoes. Er is afgesproken dat Trinitas Oisterwijk elk seizoen een percentage van de sponsorinkomsten afdraagt aan deze fantastische stichting. Daarnaast dragen alle jeugdteams met trots het logo van Villa Pardoes op hun wedstrijdshirt. Dit partnership werd afgesloten voor de duur van drie jaar en loopt af aan het eind van dit seizoen.

Trinitas Oisterwijk steunt Villa Pardoes (Bron: Trinitas)

Door alle coronaperikelen viel het officiële moment van de uitreiking van de cheque van 2021 steeds in het spreekwoordelijke water. Gelukkig zijn we nu aanbeland in betere tijden, zodoende toog afgelopen week een delegatie onder leiding van Bart van Iersel richting Villa Pardoes, om namens het bestuur de cheque te overhandigen. Daarnaast werd nog even de loterij van Trinitas onder de aandacht gebracht, waar Villa Pardoes naast Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, KIKA en Spieren voor Spieren medebegunstigde zijn.

Na uitreiking van de cheque van €4650,- had Bart van Iersel er nog een verrassing voor Villa Pardoes. Namens de club mocht Bart aan Gert-Jan van Boxel (Fundraiser Villa Pardoes) een verlenging voor tenminste één seizoen van het partnership aanbieden. Hierdoor zal ook in het seizoen 2022-2023 het logo op het wedstrijdshirt van alle jeugdelftallen staan. Vanzelfsprekend zal Trinitas ook weer een percentage van de sponsoropbrengsten afdragen aan Villa Pardoes.

Een prachtige win-win situatie waar VV Trinitas Oisterwijk heel erg trots op is. Wil je net als Trinitas Oisterwijk iets maatschappelijk verantwoords doen. Koop dan een lot voor onze loterij met prachtige prijzen via www.trinitas.verloterij.nl

DTZ logo low