ondernemers

Trinitas I en Jeugd in winning mood

Trinitas I pakte met een 2-3 overwinning de volle buit tegen Vv RWB Waalwijk.

Wedstrijd overzicht Trinitas Oisterwijk.

Dit ging niet zonder slag of stoot. De ploeg van Pierre van Berkel kreeg twee strafschoppen, beide keren schoot Job Viellevoye onberispelijk binnen. De derde Oisterwijkse treffer kwam van de voet van aanvoerder Peter de Jong. Pierre van Berkel: ‘Na rust keihard gewerkt en super invalbeurt van Martijn van Elderen van Jo19-1 en debuut van Olivier Verkooijen van Jo17-1.’

Trinitas jeugd won van FC Tilburg.

Trinitas JO13-1M speelde zaterdag 16 april thuis tegen FC Tilburg 13-1. Dit was al de 4e wedstrijd tegen dit team in dit seizoen. De eerste 3 potjes waren verloren gegaan. Zaterdag werd een andere wedstrijd. Een fel Trinitas was de eerste helft de bovenliggende partij. Door goals van Mica en Kas 2x gingen we met een 3-1 voorsprong rusten. Na de rust nam de druk van FC Tilburg toe en uiteindelijk scoorde zij ook de 3-2. In een spannende slotfase kregen beide teams nog kansen om te scoren, maar mede door een flitsende redding van Lucas net voor tijd wisten we de drie punten over de streep te trekken!