Krekul

Scouting Oisterwijk wint RSW


De patrouille met scouts van Scouting Oisterwijk heeft de Regionale Scouting Wedstrijden 2022 gewonnen!

Het winnende team met hun begeleiders.

Babette, Benthe, Dennis, Finn, Juliëtte, Marlieke en Stan streden afgelopen weekend onder ijskoude omstandigheden om de titel beste Scoutinggroep uit de regio. Het hele weekend werden zij beoordeeld op verschillende onderdelen, zoals het opzetten van een tent, het pionieren van een keuken, het lopen van een hike en het spelen van diverse spellen. De scouts bereidden zich tijdens de weken voorafgaand aan de RSW goed voor, onder andere door versiering in het thema te maken.

Van de tweeëntwintig deelnemende patrouilles, met scouts uit de hele regio, scoorden zij de meeste punten (895 van de 1000): een topprestatie!

Tijdens het pinksterweekend mogen de scouts van Scouting Oisterwijk het gaan opnemen tegen de beste patrouilles uit de rest van Nederland op de Landelijke Scouting Wedstrijden. Gefeliciteerd, veel plezier en succes!