Care Inn

Politie Oisterwijk grijpt niet in bij geluidsoverlast Koningsdagfeesten


De politiebond heeft laten weten dat ze niet zullen reageren op meldingen van geluidsoverlast tijdens de aankomende Koningsdagfeesten in Oisterwijk.

Feest op het Lindeind (Foto: Joris van der Pijll)

In Oisterwijk worden meerdere dagen buiten op straat feesten georganiseerd door de lokale horeca. Hiervoor heeft Gemeente Oisterwijk vergunning verstrekt. Als inwoners vanwege eventuele overlast de politie bellen, zijn die niet voornemens te komen. De gezamenlijke politiebonden Zeeland-West-Brabant hebben dit met hun leden besproken, omdat ze op het moment actievoeren over de cao. Ze vragen op deze manier bij inwoners aandacht voor het belang van hun werk en goede werkomstandigheden.

Meldingen  kunnen volgens de politie gedaan worden bij de organisatie en/ of de OMWB. Gemeente Oisterwijk kan zo nodig BOA’s inzetten.