bosch car service

Paasbrunch en Tribute to Frank Sinatra op Koningsdag bij Taverne de Posthoorn


Op zondag 17 en maandag 18 april, eerste en tweede paasdag, serveert Taverne de Posthoorn een uitgebreide paaslunch. Op 27 april, Koningsdag, zal Bartolo van den Braak, de Nederlandse Frank Sinatra de Taverne muzikaal betoveren.

Goed toeven
“Sinds onze opening, in februari, is hard gewerkt om van de Posthoorn weer een heerlijk plek te maken waar iedereen welkom is. Na een fijne wandeling in onze mooie bossen, na een potje midgetgolf op onze mooie wedstrijdbaan of op een regenachtige dag bij de open haard, is het hier goed toeven,” aldus de nieuwe eigenaar Ton Oerlemans en zijn vriendin Anoesjka van Pelt die ons, met hun team, hartelijk ontvangen.

Nieuwe kaart

Leuk, een potje midgetgolf (Bron: Taverne de Posthoorn)

Sinds april staat op de nieuwe kaart een aantal heerlijke gerechten. In Taverne de Posthoorn kun je terecht voor een verse kop koffie met appeltaart of voor een heerlijk lunch. Bij snertweer is er een heerlijk kop erwtensoep. Voor bij de borrel is een uitgebreide hapjeskaart, van bitterbal tot kaasplank. En voor het diner is er voor elk wat wils voor een leuke prijs.

Een thuis voor iedereen
In een ontspannen sfeer kan iedereen thuiskomen in de Posthoorn. Kinderen kunnen er spelen, voor honden staan water en hondenkoekjes klaar en de whiskey society organiseerden hun algemene ledenvergadering aan de stamtafel.

Activiteiten
Naast een fijn terras, een groot klimspeeltoestel en de midgetgolf organiseert Ton met zijn team regelmatig speciale activiteiten. Zo kun je op eerste en tweede paasdag reserveren voor een uitgebreide paasbrunch. Beide paasdagen kun je tussen 11.00 tot 14.00 met vrienden en familie lekker uitgebreid tafelen. Eventueel aangevuld met een gezellig potje midgetgolf of een heerlijke wandeling in de prachtige omgeving. Op Koningsdag zal Bartolo van den Braak zijn opwachting maken. Van den Braak, ook wel de Nederlandse Frank Sinatra genoemd, zal tussen 14.00 en 17.00 zijn Voice ten gehore brengen. Ook voor kinderen zal extra aandacht zijn op Koningsdag. Zo is er voor hen een springkussen geregeld. Kinderen die met een versierde fiets naar de Posthoorn komen, maken kans op een leuke prijs.

Ton en Anoesjka tot slot: “We heten je heel graag welkom in onze fijne plek in die prachtige bosrijke omgeving van Oisterwijk. Kom eens langs en laat je verrassen door de ontspannen sfeer waar niets moet en heel veel mag. Kijk, voor onze activiteiten en ons menu op onze website en heel graag tot ziens.”

Kijk op Tavernedeposthoorn.nl voor alle informatie.