ondernemers

Oisterwijks voetbaltalent naar Willem II Tilburg


Het is inmiddels een gegeven dat pupillen binnen de jeugdopleiding van vv Trinitas Oisterwijk nadrukkelijk gevolgd worden door de profclubs in de regio. En dit wordt alleen maar bevestigd doordat er opnieuw een pupil van vv Trinitas Oisterwijk de overstap maakt naar de jeugdopleiding van Willem II. Dit keer gaat het om Fabian den Hartog.

Fabian tekent voor Willem II

Fabian startte met voetballen op 5-jarige leeftijd bij rksv Taxandria. In 2019 kreeg dit, door de fusie met sv Nevelo en rksv Oisterwijk, een vervolg bij vv Trinitas Oisterwijk. Zijn jeugdtrainers en medespelers zagen al langer dat Fabian een bijzonder talent is met uitstekende voetbaltechnische kwaliteiten, gekoppeld aan inzicht, inzet en motivatie. Na stages bij de jeugdopleidingen van zowel FC Den Bosch als Willem II is de keuze van Fabian uiteindelijk gevallen op de jeugdopleiding van Willem II.

Fabian was dit voetbaljaar een van de sterkhouders tijdens de wedstrijden van de JO12-1 tegen vv Venlo JO12-1, Willem II JO12-1 en PSV JO12-2. ‘Opvallen tijdens wedstrijden tegen de jeugd van deze profclubs leidt er helaas toe dat deze leergierige en spontane pupil vv Trinitas Oisterwijk gaat verlaten,’ zo laat de club weten, ‘maar we zijn natuurlijk ontzettend trots dat Fabian deze overstap maakt en we zullen hem zeker blijven volgen. Ook met het oog op de toekomst. Veel succes, Fabian!’