ondernemers

NK doubletten bij PCO Oisterwijk


Helaas kon het de afgelopen twee jaar nog niet vanwege de corona-pandemie, maar dit jaar kan het NK Doubletten wèl georganiseerd worden.

Als het kan in het zonnetje!

‘Wij vinden het fijn dat de Nederlandse Jeu de Boulesbond (NJBB) ervoor heeft gekozen om dit jaar deze tweedaagse Nationale Kampioenschappen te houden op onze accommodatie aan de Moergestelseweg. Graag wil PCO samen met de NJBB deze kampioenschappen tot een groot succes maken.’

Deze NK kunnen gezien worden als een booster voor de pétanquesport in het algemeen en als een bijzondere aanloop naar de Europese Kampioenschappen die van 14 t/m 17 juli van dit jaar voor het eerst in Nederland en wel in ’s-Hertogenbosch, zullen worden gehouden. We verwachten dan ook veel belangstelling voor dit NK, waarbij de absolute Nederlandse top op het gebied van Jeu de Boules aantreedt.

Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april 2022. Op zaterdag 23 april wordt het toernooi geopend om 10.00 uur. Op die dag zijn de voorronden voor de heren. Alleen de beste 16 doubletten mogen ook zondag aantreden. Verwachte eindtijd 20.00 uur.

Op zondag 24 april worden de finales gespeeld van de heren en de voorronden én finales van de dames en de jeugd. De aanvang is dan ook 10.00 uur. Na afloop worden de kampioenen in de drie categorieën gehuldigd.

De accommodatie van PCO vindt u aan de Moergestelseweg 32d in Oisterwijk. Voor meer informatie mail of bel Kees van den Bersselaar via keesvdbersselaar@outlook.com of 06-53925006.