themake

Nemelaer Haaren speel gelijk tegen Leones


De 4-0 zeperd van Nemelaer bij Leones in Beneden Leeuwen wilde Nemelaer thuis recht zetten.

Nemelaer Haaren tegen Leones

Na de schitterende openingsgoal lukt het Nemelaer niet om verder afstand te nemen. Leones bleek een meer dan lastige tegenstander die na een uur op gelijke hoogte kwam. Een puntendeling zorgt dat beide teams in de middenmoot op hun gelijke plek op de ranglijst blijven staan.

Nadat binnen Nemelaer een nagedachtenis is onthuld voor de ontvallen spelers. (Henk van Balkom, Jan van den Nieuwelaar, Twan Snellen, Lambèr Vugts, Mark Verhulst en Peter Panhuijzen) heeft Nemelaer een droomstart tegen het lastige Leones. Jasper van Venrooij toont zijn klasse en levert in bij Joeri Vugts. Joeri speelt zich vrij en knalt de bal snoeihard vanaf 18 mtr in de kruising. 1-0(2). Leones neemt vaak het initiatief waaruit het maar spaarzaam dreigend kan worden. Nemelaer wordt via een aantal uitbraken wel af en toe gevaarlijk maar mist de finale scherpte.

Uiteindelijk wordt de inzet van de gasten beloond. Door onnodig balverlies van Nemelaer op het middenveld en een ongelukkig poging tot ingrijpen in de defensie knalt de ingevallen Joeri Broeders de bal direct vanuit de draai vanaf 17 mtr binnen. 1-1(62). Leones voelt dat er mogelijk meer te halen valt . In de rommelige wedstrijd ontstaat veel ruimte waar Nemelaer niet alert mee om gaat. Kansen smoren vaak in de kiem of bij doelman Koppers. Doelman Luuk Teurlinx weet een 2e doelpunt van de invaller spits te voorkomen en aan de andere zijde weet Nemelaer het net ook niet meer te vinden als een kopbal van vlak voor de doellijn wordt weggewerkt en ook de rebound wordt geblokt.

Nemelaer speelt geen gelukkige wedstrijd tegen een lastig Leones waardoor het tevreden moet zijn met de puntendeling.

Maandag Tweede Paasdag gaat Nemelaer op bezoek bij de koploper HVCH.