ondernemers

Nemelaer Haaren maakt het verschil

In een goede eerste helft maakte een sterk Nemelaer het verschil tegen een op dat moment zwak Berghem Sport wat de gastheer uit Berghem in de tweede helft niet meer kon herstellen.

Nemelaer tegen Berghem Sport

De eerste kans in de wedstrijd is voor de gastheer echter Nemelaer toont zich vervolgens heer en meester. Het heeft echter wel een groot aantal kansen nodig alvorens de score te openen.

Uiteindelijk is het aanvoerder Luuk Vermeer die van dichtbij kan binnen tikken nadat een vrije trap van Gijs van Baast niet goed wordt verwerkt. 0-1(25). Nemelaer blijft sterker en het is wachten op de volgende treffer. Een uittrap van doelman Kamile de Jong wordt niet goed verwerkt door de defensie van de gastheer en Gijs knalt vanaf 17 mtr binnen. 0-2 (37). Op slag van rust kan Luuk een hoekschop van Gijs van dichtbij binnen koppen en lijkt de wedstrijd gespeeld. 0-3(45).

Een in de eerste helft onmachtig Berghem Sport heeft in de tweede helft meer grip op Nemelaer. Met enig geluk komt Berghem zelfs tot een doelpunt. Een voorzet wordt door de ene verdediger tegen de andere aangeschoten en via Kamile belandt de bal onverwacht in het doel. 1-3(52). Nemelaer is geen schim meer van de eerste helft. Berghem probeert de druk op te voeren maar wordt maar sporadisch echt gevaarlijk. Nemelaer trekt de overwinning over de streep en neemt afstand van de gevarenzone in de 1e klasse C.

a.s. zondag komt Leones op bezoek bij Nemelaer.