bosch car service

Meidenvoetbal is een groeiende sport


Afgelopen week kregen de MO15-1 en MO13-1 bezoek van hoofd jeugdopleidingen, Jeroen van Bezouwen. Doel van de avond was om de trainers van de meidenteams meer handvatten te geven om hun trainingen kwalitatief sterker neer te kunnen zetten. Bij de trainingsavond waren meerdere trainers van de meidenafdeling aanwezig.

Jeroen van Bezouwen traint de trainers…

Voetbal is de laatste jaren de snelst groeiende sport onder meisjes in Nederland. Ook bij V.V. Trinitas Oisterwijk merken ze dat aan de inschrijvingen van nieuwe leden. In totaal voetballen er op dit moment ruim honderd meiden bij de vereniging. De meeste daarvan voetballen in de verschillende dames- en meidenteams. Een aantal voetbalt nog gewoon lekker tussen de jongens.

De trainingsavond van vorige week is onderdeel van een groter plan binnen de vereniging om het meidenvoetbal meer op de kaart te kunnen zetten. Achter de schermen zijn de trainers, coördinatoren en andere betrokkenen druk bezig om het meidenvoetbal binnen Trinitas naar een hoger niveau te tillen, zowel op voetbalgebied als op het gebied van spelplezier.

Meedoen

Daarbij hopen ze natuurlijk ook steeds meer meiden te kunnen blijven verwelkomen bij de club. Ben jij of ken jij een meisje of dame die het misschien wel leuk lijkt om ook (weer) te gaan voetballen, schroom dan niet om een keertje langs te komen en mee te trainen. Dat kan door eerst contact op te nemen met de coördinator damesvoetbal Manon Rozen (mail: dames@trinitas-oisterwijk.nl / tel: 06-23492045), of door op een van de trainingsavonden je stoute (voetbal)schoenen aan te trekken en gewoon eens mee te komen trainen!

Trainingstijden:
Dames senioren: dinsdag en donderdag 20:00 uur – 21:30 uur
Meiden onder 17: dinsdag en donderdag 19:15 uur – 20:30 uur
Meiden onder 15: maandag en woensdag 19:30 uur – 20:30 uur
Meiden onder 13: maandag en woensdag 19:30 uur – 20:30 uur
Meiden onder 11: dinsdag en donderdag 18:30 uur – 19:30 uur