uitgelicht

Matthäus Passion met Bachkoor Brabant in Petruskerk Oisterwijk


Op zondagmiddag 10 april om 15.00 uur, vindt in de sfeervolle Petruskerk in Oisterwijk een uitvoering plaats van de bekende Matthäus Passion, BWV 244.

Bachkoor Brabant op Palmzondag 10 april in de Petruskerk Oisterwijk.

Dit bekende meesterwerk van Johann Sebastian Bach (1685-1750) wordt in zijn geheel uitgevoerd. Er wordt gemusiceerd in een authentieke bezetting met barokinstrumenten waardoor deze muziek fraai tot uiting komt. Het concert wordt geleid door dirigent en Bachspecialist Geert van den Dungen.

Het Bachkoor Brabant is een projectkoor uit Breda. Het koor voert sinds 1993 onder leiding Geert van den Dungen de Matthäus Passion meerdere keren per jaar uit. Het koor is voor deze gelegenheid geselecteerd uit de beste amateur Bach-koristen die de provincie rijk is. Daarnaast werken mee het Barokorkest Florilegium Musicum en een internationale solistencast.

De entreeprijs is € 40,00. Dit is inclusief: koffie/thee in de pauze en programmaboekje. Meer gegevens over dit unieke concert en over de kaartverkoop zijn te vinden op de website:
Matthauspassion-oisterwijk.nl Verkooppunt voor de contante verkoop is Boekhandel Oisterwijk, Kerkstraat 2 in Oisterwijk.

Kaarten reserveren of informatie opvragen kan ook telefonisch: 06 – 12 27 03 34 (Frans Vermeer) of door het versturen van een e-mail aan Petrusconcertenoisterwijk@gmail.com.