ondernemers

Lions Club Oisterwijk rijdt autorally voor Make-A-Wish


Op zondag 24 april organiseert Lions Club Oisterwijk de derde editie van haar Miles for Charity; een autorally met opbrengst voor Make-a-Wish.

Oldtimers rijden door de straat.

Het wordt weer een bijzonder leuke ééndaagse toertocht via een mooie route door de prachtige omgeving van De Kempen en De Meierij. De dag wordt afgesloten met een spectaculair optreden van Johnny and the Gangsters of Love, drankjes en een heerlijk diner. Dit jaar kan er weer worden ingeschreven voor 2 klassen: Tour klasse (gemakkelijk) en een Sport klasse (iets uitdagender). De vertrekplaats is Kasteel Maurick te Vught, vanaf 10.30 uur, maar definitieve tijd en relevante gegevens worden nog bekend gemaakt. Eindtijd zal ongeveer rond 20.00 uur liggen, in Oisterwijk. De deelnamekosten bedragen voor bestuurder en bijrijder € 275,- Elke extra passagier in auto: € 75,-.

De opbrengst gaat uiteraard weer naar een goed doel, dit keer is dat Make-A-Wish! Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen.

Meer info en aanmelden kan op de website Milesforcharity.nl

DTZ logo low