ondernemers

Lions Club Oisterwijk doneert 10.000 euro aan Make-A-Wish


Maar liefst 49 teams stonden afgelopen zondag aan de start voor de uitdagende Miles for Charity Rally. Deze ééndaagse rally, door de prachtige omgeving van De Kempen en De Meierij, werd wederom georganiseerd door Lions Club Oisterwijk.

Oldtimers aan de start voor Make-A-Wish.

De start was in Vught. Daar stonden de echte klassiekers, naast volledig nieuwe generatie auto’s, zij aan zij. De equipes kregen uitgebreide instructies, waardoor zowel ervaren als beginnende rijders goed van start gingen. In de tourklasse of de meer uitdagende sportklasse. De finish was in Oisterwijk. Daar werden de deelnemers onthaald en werden de prijzen uitgereikt. De zonnige dag werd feestelijk afgesloten met een spectaculair optreden van ‘Johnny and the Gangsters of Love’, de overhandiging van de cheque voor het goede doel en een gezellig diner.

Robbert Lunsingh Scheurleer, voorzitter van Lions Club Oisterwijk: “Het was een groot succes. De deelnemers hebben genoten van de onderlinge competitie, het prachtige Brabantse landschap en de gezellige sfeer”. Hij vervolgt. “Het grootste succes is dat wij met de opbrengst van de rally een bedrag van maar liefst 10.000 euro kunnen doneren aan Make-A-Wish. Daar doen we het voor. Wij organiseren activiteiten en met de opbrengst steunen wij goede doelen”.

Lions Club Oisterwijk bestaat uit 24 leden en organiseert verschillende activiteiten gedurende het hele jaar. Met de opbrengst steunen zij goede doelen. Met deze donatie vervult Make-A-Wish de liefste wens van ernstig zieke kinderen. Het bedrag werd na de overhandiging van de check door de aanwezigen verhoogd tot 10.000 euro.

De finish in Oisterwijk.

Make-A-Wish
Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar positieve energie meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen.

DTZ logo low