uitpunt

Lezing over partnergeweld in Bibliotheek Oisterwijk


Tessel ten Zweege kreeg in haar relatie te maken met mentaal en fysiek partnergeweld. Ze schreef daar het boek “Dat zou jij nooit toelaten” over.

Tessel ten Zweege

Intiem partnergeweld komt niet alleen voor in huwelijken. Vooral ook jonge mensen, onervaren in de liefde, zijn kwetsbaar. In haar boek deelt Tessel niet alleen haar eigen verhaal maar ze levert ook informatie en bronnen aan waar je terug kunt vinden hoe je partnergeweld kunt herkennen, hoe je het kunt voorkomen en hoe je ervan kunt herstellen. In deze lezing wordt ingegaan op de schaamte, het zelfbeeld, het zwijgen en de slachtofferrol.

U bent welkom op 15 april om 19.30 uur in de Bibliotheek Oisterwijk, entree bedraagt 6 euro, kaarten zijn verkrijgbaar via Tiliander.com. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bestel hier uw ticket.