ondernemers

Kom naar de opendag bij Inlooppunt Oisterwijk


De huiskamers van het Inlooppunt vervullen al 25 jaar een belangrijke functie in de Oisterwijkse samenleving. Met vele uiteenlopende activiteiten wil het Inlooppunt een gastvrij thuis zijn voor alle inwoners van Oisterwijk, maar met name voor ouderen. Zowel de nog actieve senioren, als de ouderen die meer gebaat zijn bij kleinschaligheid.

Kom kijken!

U bent van harte welkom op 9 april tussen 14.00 uur en 16.30 uur in de Kerkstraat 48/48a om onder het genot van een kopje thee of koffie zich op de hoogte stellen van alle activiteiten van de Gerard Horvers huiskamer en van huiskamer de Inloop. Kent u een familielid of bekende die mee zou willen doen aan één van onze activiteiten? Nodig hem of haar gerust uit om samen met u een kijkje te komen nemen. Ook als u informatie wilt over de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen of de ruimtes te gebruiken voor vergaderingen of andere activiteiten, kunt u deze middag daar al uw vragen over stellen.

Voor meer informatie: www.inlooppuntoisterwijk.nl of bel 06 17163091