lezing goed oud worden

Inwoners Haarens krijgen vanaf nu een nieuw Klokje


De inwoners van Haaren hebben maar mooi geluk; vanaf afgelopen week valt er bij hen iedere week een nieuw ‘Klokje’ in de bus.

Het Haarens Klokje in zwart-wit.

Het decennia oude trouwe Haarens Klokje (rechts) heeft een geheel nieuwe look gekregen (onder). Van zwart-wit naar kleur; een meer contrastrijke druktechniek; en lekker fris en modern. Het logo – een ontwerp van Ton Buijnsters – behoudt een plek op de voorpagina, maar maakt nu ruimte voor een wekelijks actuele foto. Ook heeft de redactie laten weten meer aandacht te gaan geven aan de redactionele inhoud. Deze Paasweken komt  het nieuwe weekblad er voor twee weken; daarna weer wekelijks.

Wij feliciteren de vrijwilligers van het Haarens Klokje van harte met hun nieuwe look!

Het Haarens Klokje in het nieuw.