vacature

Het liep vol bij Inloop Oisterwijk


Zaterdag 9 april stonden de deuren van huiskamer De Inloop en Gerard Horvers Huis in de Kerkstraat wijd open voor iedereen die zich op de hoogte wilde stellen van alle aangeboden activiteiten.

De Inloop liep vol!

Zo’n 40 mensen hebben die kans gegrepen. En zeven personen hebben zich ook meteen aangemeld voor één of meer van de aangeboden activiteiten.Het was gezellig druk. Sommige bezoekers kwamen alleen, anderen met een vriendin maar ook een zoon wist met zijn moeder de weg te vinden. De mensen werden uitgebreid geïnformeerd door de aanwezige vrijwilligers.

Nieuwe bezoekers complimenteerden hen met de mooie ruimtes en de gezellige aankleding in paasstijl. Iedereen voelt zich meteen thuis in de huiselijke sfeer van de huiskamers of zoals één van
de bezoekers het zo mooi verwoordde: “Het is net alsof ik bij mijn vriendin op bezoek ben.” De bezoekers waren enthousiast over de uiteenlopende mogelijkheden, die het Inloopunt biedt aan alle Oisterwijkers, zoals lunches, koffieochtenden, bewegingsactiviteiten en creatieve middagen.

Eind mei komt daar nog een nieuwe activiteit bij, namelijk schilderen voor beginners. Voor deze activiteit, maar ook voor de beweegactiviteit, de lunches en de koffie/spelletjes momenten zijn nog plekjes vrij. Ook nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen bijvoorbeeld tijdens een open Inloopmoment om de week op de 1e en 3e dinsdagmiddag van de maand. De koffie staat klaar en er wordt altijd wisselend werk geëxposeerd van plaatselijke kunstenaars.

Meer informatie is te vinden op onze website www.inlooppuntoisterwijk.nl of bel naar coördinator Ingrid Oosterling 06-17163091.

DTZ logo low