uitgelicht

Fijne Paaswandeling voor bewoners Catharinenberg Oisterwijk


Afgelopen donderdag 14 april was het tijd voor een fijne paaswandeling door de schitterende tuin van Catharinenberg.

Pasen werd gevierd met een Paaswandeling en diverse versnaperingen.

Het weer was gelukkig goed. Veel bewoners trokken te voet door de tuin om op zoek te gaan naar de verstopte eieren en om te genieten van een warm bakje koffie of thee met een heerlijke paasversnapering. Met dank aan onze vrijwilligers en verschillende sponsoren uit de Oisterwijkse middenstand kon de organisatie hier een gezellige middag van maken. Dank jullie wel!

Superfijn al die extra handjes. Zonder vrijwilligers zijn deze activiteiten niet mogelijk. Mocht u interesse hebben in vrijwilligerswerk, informeer eens vrijblijvend bij team G.M.W. van Catharinenberg.