uitgelicht

Fietser gewond na aanrijding in centrum Oisterwijk


Op het Marktpad in Oisterwijk heeft een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een fietser.

De fietser kwam met zijn elleboog op de voorruit (Foto: Toby de Kort).

Woensdag tijdens de Koningsdag viering in het Oisterwijkse centrum kwam de fietser in botsing met een auto op het Marktpad, een smal pad tussen De Lind en de Spoorlaan. Politie en ambulance werden met ‘gepaste spoed’ opgeroepen.

Omstreeks 14.45 uur kwam een man op zijn fiets vanaf het centrum van Oisterwijk door het straatje en botste tegen een auto aan. Hij raakte met zijn schouder de voorruit. De man viel op de grond en raakte licht gewond. De fiets en auto raakte flink beschadigd. De politie onderzoekt de aanrijding en spreekt met getuigen.

Fietser en auto komen op het smalle pad met elkaar in botsing (Foto: Toby de Kort).