bosch car service

Er komt weer een vlooienmarkt in Moergestel


Maandag 18 April, 2e Paasdag, voor 14de maal Moergestelse Vlooienmarkt.

Vanwege de grote belangstelling de afgelopen jaren, van marktkooplieden en bezoekers, organiseert C.V. de Dorstvlegels op maandag 18 April, 2e Paasdag, voor de 14e keer in Moergestel de jaarlijkse Vlooienmarkt. Hopelijk dit jaar zonder coronamaatregelen, zodat de gezellige Moergestelse Vlooienmarkt weer terug is in de kom van Moergestel. Dit allemaal is mede te danken aan alle standhouders en de vele bezoekers die onze vlooienmarkt elk jaar weer trouw bezoeken.

Kom snuffelen op de rommelmarkt.

De Moergestelse Vlooienmarkt is nog steeds een echte ouderwetse vlooienmarkt gebleven, waar uitsluitend tweedehands goederen te koop aangeboden mogen worden. Het is een markt waar ruim 50 kramen staan opgesteld. Daardoor ook dit jaar weer een fantastische markt die elk jaar ruim duizend bezoekers trekt. Deze veertiende Moergestelse Vlooienmarkt zal plaatsvinden op het St. Jansplein, in het centrum van Moergestel.

Dus als u nog wat oude spullen kwijt wilt of met de voorjaarsopruiming bezig bent is dit dus een mooie kans om u nu al in te schrijven voor deze vlooienmarkt. De huur van een marktkraam bedraagt slechts € 17,50 inclusief een bovenzeil. De vlooienmarkt is geopend van 09.00 tot 16.00 uur en de entree bedraagt slechts € 1,50. Voor verdere inlichtingen en kraamhuur kunt u contact opnemen met T. Moorman (na 18.00 uur bellen met 06-20802389, of mail naar  a.j.m.moorman@home.nl)