Care Inn

De Parelmuzikanten gaan op tournee


Ze hebben er zin in, het Oranjeconcert staat al in de steigers.

De Parelmuzikanten

Het traditionele Oranjeconcert was jaren hét begin van de feestelijkheden rondom Koningsdag. Een gezellig muzikaal voorproefje in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle. Traditie? Nou ja, ze hebben het door die vervelende corona twee keer moeten cancelen, maar nu gaat het toch zeker gebeuren. De afspraken zijn gemaakt, de repetities verlopen als een trein en het programma staat al in de steigers.

Nog een paar weken en dan is het zover. Op zondag 24 april, aanvang (let op) is half drie, zullen de Parelmuzikanten hun herkennings- en openingsmuziek de zaal in blazen en zal het publiek vanaf moment één gaan genieten van een rijke variatie aan gezellige herkenbare muziek; kleurrijke muziek! De optredens van de Parelmuzikanten worden gewaardeerd en trekken in het Midden Brabantse volle zalen. Het enthousiasme van het publiek stimuleert de muzikanten om extra gas te geven. De toehoorders worden muisstil zodra de heldere stem van zangeres Francis de Vries klinkt. Haar weergave van de Power of Love zorgt voor kippenvel of rillingen over je rug.

Let op! Voor de duidelijkheid is de aanvangstijd 14.30 uur. Entreekaarten zijn (hier) rechtstreeks te boeken. Eventueel ook via info@parelmuzikanten.nl Maar vind je dat moeilijk bel dan Theo van de Broek via 06-30129896, ga naar Primera in Berkel-Enschot of in Oisterwijk naar Foto Vlaminckx. De entree is 8.50 euro en het kaartje is tevens een consumptie waard voor in de pauze (om de doorstroom te bevorderen).