Care Inn

Beeldbank Oisterwijk: Ons Genoegen


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Ons Genoegen – I wonder who’s kissing her now

Thom van Rooij zingt ‘I wonder who’s kissing her now’, 1998 (Fragment uit de film van LOVO)

Het Oisterwijkse Oude Stijl Jazz Genootschap ‘Ons Genoegen’ werd in 1977 opgericht door ’n groep enthousiaste, muzikale vrienden. Hun laatste concert gaven zij in 2012. In de 37 jaren van hun bestaan vormden zij ’n hechte groep met namen als Thom van Rooij, Frans de Bruijn, Gijs Touw, Raymond van Dun, Ton Willekes, Wim van de Wegen, Ad Habraken, Toon Hoes en Jan van Rijthoven. Diverse elpees speelden zij vol met hun muziek en het kwam zelfs tot een reis naar de Verenigde Staten waar zij succesvolle optredens hadden in dé Jazzplek New Orleans. Restaurant De Gulle Ark aan de Oisterwijkse Gemullehoekenweg mag hun thuisbasis worden genoemd. In 1998 speelden zij voor de LOVO-uitzending het nummer “I wonder who’s kissing her now”, gezongen door eerder genoemde Thom van Rooij.

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk