ondernemers

Alle gedecoreerden zijn welkom voor een toost


In de gemeente Oisterwijk is het een goed gebruik dat alle personen uit Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren, die ooit een Nederlandse Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen, samen een toost uitbrengen met de burgemeester. Dit doen zij op Koningsdag, woensdag 27 april.

Burgemeester Hans Janssen ging vorig jaar op pad met totaal zes lintjes (Foto: Gemeente Oisterwijk).

Het gemeentebestuur van Oisterwijk nodigt daarom alle (oud-)gedecoreerden uit Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren uit, om tijdens de viering van Koningsdag samen te komen voor het uitbrengen van een toost op Zijne Majesteit de Koning. Tijdens deze feestelijke gebeurtenis brengt muziekvereniging Showband Taxandria om 11.15 uur een aubade aan alle gedecoreerden.

Aanmelden

De burgemeester ontvangt u graag op woensdag 27 april om 10.30 uur bij Den Boogaard, Sint Jansplein 5 in Moergestel. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 april via esther.tol@oisterwijk.nl, daarbij graag aangeven of u alleen of met uw partner komt.