bosch car service

Vacature: Service en Witgoedmonteur bij Leo van der Steen


Heb je al ervaring met het oplossen van technische problemen of wil je graag een ervaren monteur worden? Wil je daarnaast in vrijheid werken in een leuk en gezellig team? Dan hebben wij de baan die bij jou past!

Welkom bij het enthousiaste team van Leo van der Steen.

Als Service- & Witgoedmonteur (of Technisch Specialist Witgoed) heb je een afwisselende en uitdagende baan omdat je elke dag weer nieuwe situaties, apparaten of klanten voorbij ziet komen. Of het nu gaat om een koelkast, de vaatwasser of de wasmachine, het is jouw verantwoordelijkheid om de klanten te helpen met hun kapotte apparaten en te zorgen dat deze weer werken. En daarin ben je eerlijk, kan het apparaat niet meer worden gemaakt of beter worden vervangen dan help jij hen met een vervangend apparaat vanuit jouw adviesrol, want jij bent immers Dé Witgoed Specialist!

Meer over jouw werkzaamheden:

    • Omdat je veel onderweg bent krijg je een bus tot jouw beschikking waarmee jij alleen of samen met een collega op pad gaat om de openstaande reparaties uit te voeren.
    • De reparaties die je uitvoert zijn over het algemeen witgoed apparaten (denk aan wasmachines, drogers, koelkasten, ovens, kookplaten etc.).
    • Je krijgt hierbij de vrijheid en bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van de dag.
    • Je hebt ondanks dat je onderweg bent wel contact met jouw collega’s. Dat kan gaan over reparaties, de planning of wellicht over het ophalen van onderdelen.
    • Je vindt het in jouw werk belangrijk dat de klant tevreden is. Voor jou is de dag dan ook pas klaar als dit jou is gelukt en daarin ga je echt voor de service. Nog even snel langs de klant voor een spoed reparatie, ja natuurlijk!

Klik hier en lees meer over deze baan!

 


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low