uitpunt

TV programma LOVO Oisterwijk en Haaren


De LOVO TV-uitzending van komende zondag bevat de volgende onderwerpen:

 

De crew van Lovo, met achteraan Hans van Roessel en Leon Snoeren, midden Daan van der Horst, Emma Hazelhof, Andries van de Boom en Manon Snoeren, vooraan Karel Verkerk, Paul Francken, Roman Hora en Jan Wolfs. Buiten beeld bestuur Twan van Brussel, Huub Groenland, Claudy Voskens en Joost Knotter.

In de komende uitzending op de sportieve manier met Natuurlijk Gezond Oisterwijk.
Heeft u nog beelden of leuke verhalen van gevierde Koningsdagen in het verleden in Oisterwijk? Laat het weten. Mail uw verhaal, foto of filmpje naar info@lovo.tv.
R-Newt (jongerenwerk) heeft een item gemaakt over Mantelzorg.
Voorkom dat u het slachtoffer wordt van Bankhelpdeskfraude. De politie legt u uit hoe u bankhelpdeskfraude kunt voorkomen. U ziet deel 2 van 4 delen.
De studio van de LOVO is helemaal opgeknapt met vrijwilligers van het AZC en Wethouder Eric Logister tijdens NL-Doet bij LOVO.
Oisterwijk en Haaren zijn een stukje schoner sinds de Opschoondag Oisterwijk en Haaren. U ziet reportages over de Landelijke opschoondag.
Team HaarenEEN stelt zich voor. Wat betekenen de vrijwilligers voor Haaren.
U ziet historische beelden van de Gildefeesten uit het jaar 1967. Deze beelden komen uit de beeldbank.
Muziek uit Oisterwijk in Concert “Cry me a River” (van Anna Verhoeven).

LOVO is te zien op dinsdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 04.00 uur via de kabel van Ziggo. In midden Brabant digitaal op kanaal 43 en in Haaren via kanaal 48. Via KPN 1498-Trined 513-Kayray-12-Delta 12.

U kunt daarnaast alle programma’s van Lovo zien via www.lovogemist.nl of in het thema film (klik hier) op deze website.