bosch car service

Suucesvolle Internationale Vrouwendag in Oisterwijk


Dinsdag 8 maart is het internationale Vrouwendag; in Oisterwijk werd dat afgelopen zaterdag gevierd in Tiliander Oisterwijk.

145 vrouwen genoten onder andere van deze dans (Foto: Leny van Schijndel)

Op Internationale Vrouwendag is er wereldwijd extra aandacht  aan de rechten van de vrouw. In Oisterwijk werd dat gedaan met een gezellige avond vol muziek, optredens, hapjes en drankjes. Inclusief een flinke dosis informatie en inspiratie. Lokale powervrouwen hebben hun verhaal gedaan, hoe zij zijn gekomen waar ze nu staan, welke uitdagingen ze hebben overwonnen en meer. Daarnaast was er een expositie van powermeiden en nog veel meer.

Klik hier voor een fotoserie van deze bijeenkomst.

Vrolijke dames (Foto: Leny van Schijndel)

DTZ logo low