ondernemers

Spinningmarathon in Haaren voor Oekraïne


Zondag 20 maart vindt in de sportschool van Anytime Fitness Haaren een spinningmarathon plaats om de inwoners van Oekraïne te ondersteunen.

Met deze marathon o.l.v. Kim Leduc wil Anytime Fitness Haaren iedereen (leden en niet-leden) de kans geven om op een sportieve wijze een financiële bijdrage te leveren aan de gevolgen van de oorlog waar de Oekraïense bevolking nu zwaar onder lijdt. De marathon begint om 10.00 uur en richting de klok van 13.00 uur zal de zinderende finale zijn. Je kunt drie uur fietsen, maar natuurlijk ook een fiets delen met iemand. Deelname voor één fiets kost 20 euro per uur. De gehele opbrengst komt ten goede van giro 555. Aanmelden kan via haaren@anytimefitness.nl

Opbrengst wordt verdubbeld

Wij kunnen melden dat Copal Installatietechniek Haaren de opbrengst van de marathon gaat verdubbelen! Om de opbrengst van de marathon nog meer te verhogen kunnen de deelnemers zich natuurlijk ook nog extra door familie en vrienden laten sponsoren.

Inwendige mens door Jumbo

Tijdens en na afloop van de marathon wordt er, in samenwerking met de Jumbo Haaren, gezorgd voor sportvoeding en drank.

Help de bevolking van Oekraïne!

Klik hier voor meer berichten over Oekraïne

DTZ logo low