Krekul

Rooie Roeptoeter over best wel wat kippen met gouden eieren


Sociale woningbouw, bouw met behoud van natuur, mooie ingepast zoals beloofd, goed voor mens, dier en plant…

Helaas lukt dat volgens de RRT niet zo goed. Veestapels groeien en stinken; sociale woningbouw komt maar niet van de grond; mooie plannen van bescheiden woningen gecombineerd met openbaar groen en wandelpaden verdwijnen na verkoop van de grond en goedkeuring van het bestemmingsplan als sneeuw voor de zon: ‘We hebben gezien hoe dit jargon uitgewerkt werd op een ander voetbalterrein aan de Heisteeg: villa’s met Griekse zuilen en drie of meer garages met een groot hek eromheen. De aangekondigde natuurwandelpaden voor de gewone Oisterwijker in dat gebied zijn nooit gerealiseerd.’

Lees de Rooie Roeptoeter met ‘De kip met de gouden eieren’.