ondernemers

Nemelaer Haaren weet zich weer te belonen

In een matige eerste helft met een iets beter Nemelaer werden weinig kansen gecreƫerd. De gasten uit Wijchen kwamen verrassend op voorsprong. In de tweede helft neemt Nemelaer nadrukkelijk het heft in handen en worden uiteindelijk ook een aantal kansen tot doelpunt gepromoveerd waardoor Nemelaer zichzelf eindelijk ook weet te belonen met 3 punten.

Nemelaer tegen Woezik

De eerste helft kenmerkt zich door veel slordigheden bij beide teams en weinig kansen. Nemelaer was iets beter maar via een uitbraak komt Woezik op voorsprong. Ozturk verschijnt uit een diepe bal verrassend alleen voor Kamile de Jong die zijn inzet niet kan pareren. 0-1(39)

Na de pauze neemt Nemelaer het heft nadrukkelijk in handen. De druk wordt opgevoerd en eindelijk worden ook enkele kansen benut. Een afgeslagen hoekschop wordt door Quinten van Abeelen ineens op de pantoffel genomen en schitterend in de kruising geknald vanaf 16 mtr. 1-1(78). Nemelaer drukt door. Nadat 2x hard op de paal wordt geschoten in het strafschopgebied levert Ruben Buvens een perfecte voorzet af. Pieter Vugts kopt de bal knap voorbij de doelman. 2-1(80). De Albert Heijn brigade weet de overwinning over de streep te trekken en kan door de verdiende winst 3 broodnodige punten bijschrijven. Pupil van de week Siem van der Horst en de rest van het aanwezige publiek hebben kunnen genieten van een heerlijke 2e helft.

a.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Berghem Sport in Berghem.