ondernemers

Midden Brabant Advies breidt dienstverlening uit met assurantiën *


Midden Brabant Advies (Zelfstandig Adviseur van RegioBank) breidt de dienstverlening verder uit met Midden Brabant Assurantiën.

Regiobank en Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. De verzekeringen lijken op elkaar, maar de verschillen kunnen voor u van groot belang zijn. U kunt niet overal verstand van hebben; wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben. Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk verzekeringsadviseur; iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen.

Als onafhankelijk adviseur neemt Midden Brabant Assurantiën u die zorg graag uit handen. Vanuit die onafhankelijke vrijheid kunnen zij u de verzekering adviseren die goed aansluit op uw specifieke situatie en wensen; zowel particulier als voor uw bedrijf.

Wilt u uw huidige verzekeringsportefeuille eens tegen het licht houden. Een second opinion kan u veel premie besparen, maar ook zorgen voor beter verzekerde dekkingen. Maak vrijblijvend gebruik van deze diensten. Het verplicht u tot niets. Maak een kopie van uw polis(en) en mail deze naar info@middenbrabantadvies.nl of geef deze even af op het kantoor aan de Baerdijk in Oisterwijk. Liever een afspraak? Bel dan 013-5212001 (keuze 3).

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer