uitpunt

LOVO en MTV vanaf heden via meerdere mogelijkheden te zien


Na een testperiode zijn de uitzendingen van lokale TV omroepen Lokale Omroep Voor Oisterwijk (LOVO) en Moergestel TV (MTV) voortaan op grotere schaal en via meerdere mogelijkheden te zien.

Radio met gastspreker Lambert van Nistelrooij bij Moergestel TV.

Voorheen werden de uitzendingen alleen door provider Ziggo verspreid. Doordat gebruik gemaakt wordt van de huidige technische mogelijkheden kunnen beide omroepen voortaan bij meerdere kanalen de uitzendingen tonen. Goed nieuws voor de inwoners van de Gemeente Oisterwijk.

Providers en kanalen

Wijziging uitzendschema
Daarnaast is er vanaf maandag 7 maart een gewijzigd uitzendschema. Het nieuwe uitzendschema treft u aan. De doelstelling van de wijziging is om een gevarieerder aanbod aan haar inwoners aan te bieden. De beide redacties wensen u veel kijk- en luisterplezier.

Uitzendschema
MTV zendt uit op: maandag van 12.00 tot 04.00 uur, donderdag, zaterdag.
LOVO zendt uit op: dinsdag van 12.00tot 04.00 uur, vrijdag, zondag.
LOVO – MTV – HOS: woensdag (gezamenlijke uitzending; focus op nieuws uit kern Haaren)

Tot slot zijn alle uitzendingen te zien via Oisterwijknieuws.nl, onder het thema Film (Klik hier).

De crew van Lovo, met achteraan Hans van Roessel en Leon Snoeren, midden Daan van der Horst, Emma Hazelhof, Andries van de Boom en Manon Snoeren, vooraan Karel Verkerk, Paul Francken, Roman Hora en Jan Wolfs. Buiten beeld bestuur Twan van Brussel, Huub Groenland, Claudy Voskens en Joost Knotter.