The Make

Kom naar het Taalhuis Oisterwijk


Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

Rosa Eversteijn,
Coördinator Taalhuis Oisterwijk.

Het Taalhuis biedt iedere dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur. Rosa Eversteijn is de coördinator taalhuis in Oisterwijk: ‘Ik bied samen met vrijwilligers hulp op maat aan iedereen die iets wil leren op het gebied van taal, basisvaardigheden rekenen of digitale vaardigheden. Het gaat hier om mensen voor wie Nederlands een tweede taal is, maar ook om mensen met Nederlands als moedertaal. Wij geven tips en advies voor een opleiding, workshop, cursus of andere activiteiten.’

Dus maak gerust een afspraak met het Taalhuisspreekuur in de bibliotheek van Oisterwijk. De vrijwilligers staan voor je klaar! Aanmelden via rosaeversteijn@contourdetwern.nl of bel 06-83614509.

DTZ logo low